Nieuwjaars Groet!

03 januari 2021
Door: John Zwalve

Beste leerlingen van Yotosama en ouders/verzorgers!

Allereerst onze meest voorspoedige wensen voor 2021 met de hoop dat we elkaar gezond en wel weer snel op de tatami mogen ontmoeten!

Het is nog steeds een vreemde en rare tijd waar we met ons allen vanaf half maart vorig jaar in zijn terecht gekomen.

Degenen die nog steeds trouw aan ons zijn, hebben onze dankbaarheid. Deze trouw hebben we erg nodig om Yotosamate laten doorgaan. Nogmaals héél erg dank!!!

Voorlopig mogen wij nog niet sporten t/m de 19e januari en het is nog de vraag hoe en wat er daarna wel of niet(s) gaat gebeuren, voor wat de maatregelen betreffen.

Wat we jullie als tegemoetkoming kunnen aanbieden (wat ook voor 2020 gold) is om – wanneer we weer mogen – tot aan de zomervakantie extra te komen trainen voor hetzelfde lesgeld. Het geeft niet welke discipline je naast je eigen training(en) erbij gaat doen; we doen het dan wel onder dezelfde maatregelen als vóór de 15 december 2020. De senioren (vanaf 18 jaar) trainen met elkaar in katavorm met een stok (jo) en/of een houten zwaard (bokken). Met deze attributen kan de veilige afstand tot elkaar zoveel mogelijk worden waargemaakt. Voor het Fighting en Braziliaans Jiu-Jitsu zijn er andere aangepaste trainingsvormen. Voor de jeugd blijf alles hetzelfde.

NB

De volwassen (18+) die vóór de coronatijd een lidmaatschap hadden voor meerdere keren per week of meerdere sporten, en die vanwege Corona-redenen of het aanbod daar niet aan kunnen voldoen, hebben we het lesgeld voorlopig op 1x trainen per week gezet. En mocht de periode van gesloten moeten blijven nog langer gaan duren, overwegen we weer om het lesgeld met 25 % te verminderen totdat we weer mogen sporten.

Alle berichten in relatie tot de Corona kunt u vinden op onze Corona-pagina!

Blijf hoopvol en gezond!

Met hartelijke sportgroeten!

John en Luuz