Vrienden van Yotosama

Budoschool Yotosama werkt met zeer gemotiveerde leerlingen die de top in de sport willen bereiken. Met enkel motivatie en inzet zijn we er natuurlijk niet…

Om de echte top te bereiken moet hard worden getraind en veel worden gestreden op de wedstrijdmat. Het meedraaien van internationale toernooien is extra belangrijk om mee te strijden in de wereldtop. Zonder deze toernooien, staat de sporter eigenlijk al op achterstand.

Als Vriend van Yotosama maakt u het verschil

U maakt dit wedstrijdritme mogelijk. Van de sponsoropbrengsten kunnen de sporters reizen, overnachten en de toernooien draaien die voor hun ontwikkeling zo belangrijk is.

Voordelen voor u, als Vriend van Yotosama

Vrienden van Yotosama maken dromen waar van zeer gemotiveerde sporters, jong en oud. Als Vriend van Yotosama scoort u niet enkel de sporter, maar ook indirect ook u door onder andere de media aandacht die deze wereldtoppers krijgen.

meer motivatie…


Wij presenteren u, de Vrienden van Yotosama 2017 – 2018

logo Meubelfabriek Zaal

Meubelfabriek Zaal
Meubelfabriek Zaal, in Benthuizen, vlakbij Zoetermeer, maakt meubels op maat. Van een nieuw front in de keuken en een multifunctionele kapstokconstructie, tot een luxe televisiemeubel en een royale slaapkamerkastenwand, daarvoor kunt u terecht bij Meubelfabriek Zaal.

Bezoek de website:
www.meubelfabriekzaal.nl


bpd-logo

BPD
tekst

 

Bezoek de website:
www.bpd.nl


NR-Tandprothetiek

Nela Ramirez Tandprothetiek is een tandprothetische praktijk die gespecialiseerd is in de vervaardiging van gebitsprothesen, Ook voor de vervaardiging van het “klikgebit” bent u bij ons in goede handen. Overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en samenwerking met tandarts-implantologen. Voor info over een goed passende gebitsprothese

Bezoek de website: www.nr-tandprothetiek.nl


Dutchwyse

Dutchwyse zoals het al zegt is een typisch Nederlandse eigenwijze IT organisatie.Dutchwyse Rectangle - White
Dit houdt in dat Dutchwyse u altijd helpt met de beste prijs, eigenwijs is in de adviezen die het geeft en zoals een goed Nederlander betaamt op een creatieve manier uw organisatie verder helpt in de cloud of gewoon op uw eigen locatie.

Dutchwyse is zeer ervaren en een gecertificeerd partner van HPEnterprise (HPE) oplossingen. Voor de goedkoopste HPE oplossing in Nederland moet u bij Dutchwyse zijn.

Bezoek de website: www.dutchwyse.nl


Uw Logo hier?V

Met een korte uitleg van uw bedrijf.

Bezoek de website:
met uw link hier.


Word ook Vriend van Yotosama!

Meldt u nu aan als Vriend van Yotosama.

Mail naar wedstrijden@yotosama.com voor meer informatie en maak ook dromen waar!