Vrienden van Yotosama

TOPSPORT:

Budoschool Yotosama heeft al veel Topsporters opgeleid en begeleid naar diverse Titeltoernooien. Tot op heden zijn er al 30 Titels behaald op Europese-en Wereldkampioenschappen en vele medailles! Topsport kost geld maar ook de eigen bijdrages die de sporters en Coach moeten betalen bij uitzending door de Judo Bond Nederland. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden zoeken wij “Vrienden” die ons financieel willen steunen. Dit kan op jaarbasis of per Titeltoernooi.

Donateurs:

Ook donateurs zijn van harte welkom. Wilt u als “Vriend” een klein bedrag doneren, dan is dat van harte welkom. Alle kleine beetjes helpen!

Doneren kan op: NL66INGB0005037400 ten name van Vrienden van Yotosama.

Vriend worden? mail voor meer info!

 

Wij presenteren u, de Vrienden van Yotosama 2021 – 2022:


logo Meubelfabriek Zaal

Meubelfabriek Zaal 

Sponsor WK Jiu-Jitsu Abu Dhabi 2021!
Meubelfabriek Zaal, in Benthuizen, vlakbij Zoetermeer, maakt meubels op maat. Van een nieuw front in de keuken en een multifunctionele kapstokconstructie, tot een luxe televisiemeubel en een royale slaapkamerkastenwand, daarvoor kunt u terecht bij Meubelfabriek Zaal.

 

Bezoek de website: www.meubelfabriekzaal.nl


AGK-Machinefabriek 

Sponsor WK Jiu-Jitsu Abu Dhabi 2021!
Draaien-Frezen-Kotteren

 

Bezoek de website: www.machinefabriek-agk.nl


Alfa Piping & Mechanical 

Sponsor WK Jiu-Jitsu Abu Dhabi 2021!

 

 

Bezoek de website: www.alfa-groep.nl


AKA Performance 

Sponsor WK Jiu-Jitsu Abu Dhabi 2021!

 

 

Bezoek de website: www.akaperformance.com


Samplonius & Samplonius 

Sponsor U18 & U21 jaar

EK 2022+2023 & WK 2022+2023 

Samplonius & Samponius, een bedrijf gespecialiseerd in drukwerk. Na het sponsoren van de programma boekjes tijdens de jaarlijkse Clubkampioenschappen heeft Samplonius nu besloten om onze Jiu-Jitsu Jeugd Topsporters Financieel bij te staan voor de hoge kosten die de Europese en Wereldkampioenschappen met zich meebrengt. De eigen bijdrages van de deelnemers en de begeleiding zijn dusdanig hoog dat Sponsors zeer welkom zijn.

Voor de komende twee jaar zal Samplonius een financiële bijdrage beschikbaar stellen voor zowel het EK als het WK onder 18 & 21 jaar!

Bezoek de website: www.samplonius.nl


Dutchwyse 

Sponsor Budoschool Yotosama

Dutchwyse zoals het al zegt is een typisch Nederlandse eigenwijze IT organisatie.Dutchwyse Rectangle - White
Dit houdt in dat Dutchwyse u altijd helpt met de beste prijs, eigenwijs is in de adviezen die het geeft en zoals een goed Nederlander betaamt op een creatieve manier uw organisatie verder helpt in de cloud of gewoon op uw eigen locatie.

Dutchwyse is zeer ervaren en een gecertificeerd partner van HPEnterprise (HPE) oplossingen. Voor de goedkoopste HPE oplossing in Nederland moet u bij Dutchwyse zijn.

Bezoek de website: www.dutchwyse.nl


Uw Logo hier?

Met een korte uitleg van uw bedrijf.

Bezoek de website:
met uw link hier.