Prijzen op Goederaad Toernooi!

Tijdens het Goederaad Judotoernooi wat jaarlijks georganiseerd wordt door Chikara, hebben de judoka’s van Budoschool Yotosama weer eremetaal weten te bemachtigen!

Milan Hippe kroonde zich als Kampioen in de klasse -73 kg bij de Senioren. De pas 18-jarige was ingedeeld bij de volwassenen en wist ondanks dat toch al zijn partijen winnend af te sluiten. Clubgenootje Fabian Slingerland wist zich, na een 8 jarige rentree, naast Milan op het podium te scharen op de 2e plaats. Fabian bewees dat je nooit te oud bent om de draad weer op te pakken. Al de gewonnen wedstrijden werden met ippon afgesloten!

Tim Brabander, onlangs geselecteerd door de Judo Bond Nederland voor het internationale circuit, had een goede generale voor het komende Disctrict Kampioenschap van Zuid-Holland. In de klasse -81 kg maakte hij met louter Ippons schoonschip en mocht het Goud ontvangen. Voor de zusjes Rommelse was het ook heerlijk thuiskomen. Josephine (zilver), Elizabeth (zilver) en Madelief Rommelse (brons) behaalden allen een prijs! Ook João Oliveira Santos mocht het brons mee naar huis nemen in de klasse -60 kg.