Update 4: Yotosama gesloten ivm het Corona Virus

23 april 2020
Door: John Zwalve

Naar aanleiding van het Persbericht op dinsdag 21 april, verandert er helaas nog niets voor Budoschool Yotosama. In afwachting van het advies van de Judo Bond Nederland, die weer wordt geadviseerd door het NOC*NSF, zullen ook de deuren van Yotosama tot in ieder geval 19 mei gesloten blijven…

Zoals reeds via de mail (Corona incassobericht maart 2020) werd medegedeeld zal Budoschool Yotosama in ieder geval de leden beetje tegemoet komen door voor iedereen het lesgeld met 25 % te verminderen bij de eerst volgende incassering. De leden die zelf het lesgeld overmaken dienen dan dit zelf aan te passen.

Voor de Yotosama-leden die toch nog wat willen doen zonder lichamelijk contact kunnen ons eigen samengestelde stok oefening doen. Mail ons je mobiele nummer zodat we via Whatsapp deze kunnen toesturen. Benodigheden, Stok, bezemsteel, paraplu, wandelstok of iets dergelijks van ongeveern 1,2 meter. Succes!

Veel gezondheid en hou vol!!

Luuz & John Zwalve

 

Tot nader bericht zal Budoschool Yotosama gesloten zijn van 13 maart tot en met 28 APRIL. Dit in opdracht van het Kabinet en op advies van de Judo Bond Nederland en het NOC*NSF. (Zie onderstaand bericht).

Voor diegene die we niet via de mail hebben kunnen bereiken, onderstaande documenten die zijn verstuurd op 25 maart:

Corona incassobericht maart 2020 (doucument)
Corona incassobericht maart 2020 (pdf)

Wanneer er op 21 April door de Overheid weer wordt besloten om te verlengen zal Yotosama het contributie tarief vanaf Mei aanpassen.

We hopen jullie gauw weer gezond en wel op de mat te zien!

Luuz & John Zwalve

Bericht JBN:

Update: Judo Bond Nederland adviseert trainingen en andere bijeenkomsten voorlopig t/m eind maart af te gelasten.
Daarbij volgt de bond de richtlijnen van NOC*NSF. Zij roepen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Dit in combinatie met het feit dat we te maken hebben met een contactsport waarbinnen sporters binnen twee meter acteren, hierbinnen is de kans op besmetting het grootst. De JBN adviseert alle clubs en sporters in Nederland deze oproep op te volgen.