Sem Guerand naar NK Judo!

Tijdens de Districts Kampioenschappen Judo van Zuid-Holland, heeft Sem Guerand zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen door bij de beste 4 te eindigen!

In de klasse -55 kg had Budoschool Yotosama drie troeven, Duncan de Jong, João Oliveira Santos en Sem. 

Sem stond vanwege een vrijloting al in de kwartfinale waar hij snel Willems de baas was. In de halve finale begon Sem weer voortvaren door snel te scoren tegen Scholten waarna de gretigheid van Sem werd afgestraft met een  houdgreep en hij de Finale voor zijn neus voorbij zag gaan. In de troostfinale om het brons én een ticket naar het NK werd Tameling snel verslagen met een vlijmscherpe verwurging! Brons én naar het NK wat in Hoogeveen plaatsvindt. Clubgenoten Duncan en João wisten nog wel partijen te winnen maar bereikte jammer genoeg het podium niet.

Aron Gyori (-60 kg) verslikte zich in de kwartfinale na een snelle voorsprong tegen van Baars. In de herkansingsronde herpakte Aron zich door te winnen van Ghatias en Henriques. Om het brons was Sarneel te sterk. Ook Elizabeth wist de halve finale te bereiken in de klasse -52 kg. Hier kwam ze helaas al snel op achterstand en kon deze niet meer wegwerken waarna om het brons van Dorp de betere was.