BEGINNERSLESSEN AIKIDO!

06 juli 2016 | |
Door: John Zwalve

BEGINNERSLESSEN AIKIDO STARTEN OP DONDERDAG 1 EN/OF VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2016

 

Vanaf donderdagavond 1 en/of vrijdagavond 2 september (20.30 – 21.45 uur) start Budo-school YOTOSAMA o.l.v. mevr. L. Zwalve aikidolessen voor senioren. Aan een groep kunnen max. 10 aikidoka’s deelnemen.

 

Om aikido te beoefenen hoef je niet lenig te zijn of heel veel aan sport te hebben gedaan en het is ook niet aan leeftijd gebonden. Echter, als je wilt beginnen, wees er dan zeker van dat je er de tijd voor kunt vrijmaken, goede motivatie bezit, discipline en volharding. Dit zijn de eigenschappen voor een goed resultaat. De rest is oefenen en trainen.

 

Je kunt je aan de balie middels een formulier inschrijven en aangeven welke avond voor jou het beste uitkomt. Wil je je op een later tijdstip dan dat de groep begint inschrijven, dan kan dat. Echter, vol is vol. Als je nog niet in het bezit bent van een aikido-pak (zelfde als een judopak), dan kun je die via YOTOSAMA aanschaffen (kosten rond EUR. 55,00).

 

Mocht je er nog niet helemaal zeker van zijn om aikido te beoefenen en wil je eerst een aikido-les bekijken, dan kun je dat het beste doen op een dinsdagavond van 19.15-20.30 uur of op een woensdagavond om dezelfde tijd.

 

Als je nog wat anders of meer over de lessen wilt weten, dan kun je bellen naar 3165780 b.g.g. 3169419 of langskomen om je te laten informeren. mailen kan ook informatie@yotosama.com

 

 

Misschien tot ziens,

L. Zwalve-van Minos