33 Prijzen Yotosama!

06 november 2019
Door: John Zwalve

Afgelopen weekend hebben de leden van Budoschool Yotosama maar liefst 33 prijzen binnen gehaald! Op 3 verschillende locaties in Nederland was Yotosama aanwezig. Zo waren de jongsten aanwezig op het Trollen judotoernooi in Nieuwkerk aan de IJssel, en de Jiu-Jitsuka’s in Deventer tijdens de Open Oost-Nederlandse Kampioenschappen. De gevorderden Judoka;s waren aanwezig op de Open Bredase Judo Kampioenschappen.

Op het Trollen Toernooi werd er goud behaald door Jolie Fransen, Tygo Bosman, Tom Goldsmith en Gianna Deinum. Zilver was er voor Madelief Rommelse, Elizabeth Rommelse en Sem Guerand. Brons was er voor Niene van den Booren, Améli van de Luijtgaarden en Duuk van Ooik. Shreyas Dasrath behaalde ook het goud en wist de dag erna het zilver te veroveren op de Open Bredase. Hier wist Sam de Wit het goud te bemachtigen en behaalde Gwen van Poelgeest, Maxime Voortman, Josephine Rommelse, Zoey Berk, Milan Hippe, Melvin de Jong, Tim Brabander en Jaimy Kat het brons. Duncan de Jong, Demi van Winden, Amy van Poelgeest en Rick Jansen grepen net naast brons.

Tijdens de Open Oost-Nederlandse Kampioenschappen werd er goud behaald door Mike Bolleboom, Jaimy Kat, Gwen van Poelgeest en Amy van Poelgeest. Zilver werd er behaald door Marit Meijer, Jaël Lagemaat, Duncan de Jong en Jayden Kramer. Brons werd er behaald door Max Zaal Ryan Engels, Fenne Stam en Xavier Hagebeek.