Vrienden van Yotosama

Budoschool Yotosama werkt met zeer gemotiveerde leerlingen die de top in de sport willen bereiken. Met enkel motivatie en inzet zijn we er natuurlijk niet…

Om de echte top te bereiken moet hard worden getraind en veel worden gestreden op de wedstrijdmat. Het meedraaien van internationale toernooien is extra belangrijk om mee te strijden in de wereldtop. Zonder deze toernooien, staat de sporter eigenlijk al op achterstand.

Als Vriend van Yotosama maakt u het verschil

U maakt dit wedstrijdritme mogelijk. Van de sponsoropbrengsten kunnen de sporters reizen, overnachten en de toernooien draaien die voor hun ontwikkeling zo belangrijk is.

Voordelen voor u, als Vriend van Yotosama

Vrienden van Yotosama maken dromen waar van zeer gemotiveerde sporters, jong en oud. Als Vriend van Yotosama scoort u niet enkel de sporter, maar ook indirect ook u door onder andere de media aandacht die deze wereldtoppers krijgen.

meer motivatie…


Wij presenteren u, de Vrienden van Yotosama 2017 – 2018

logo Meubelfabriek Zaal

Meubelfabriek Zaal
Meubelfabriek Zaal, in Benthuizen, vlakbij Zoetermeer, maakt meubels op maat. Van een nieuw front in de keuken en een multifunctionele kapstokconstructie, tot een luxe televisiemeubel en een royale slaapkamerkastenwand, daarvoor kunt u terecht bij Meubelfabriek Zaal.

Bezoek de website:
www.meubelfabriekzaal.nl


bpd-logo

BPD
tekst

 

Bezoek de website:
www.bpd.nl


dentalmind_Tandprothetiek_LOGO-klein

Dentalmind Tandprothetiek

Voor een goed passende gebitsprothese. Samenwerking met tandarts-implantoloog Z.V. Ladrak. Uitstekende nazorg en service!

 

Bezoek de website:

www.dentalmind-tandprothetiek.nl


Uw Logo hier?V

Met een korte uitleg van uw bedrijf.

Bezoek de website:
met uw link hier.


Word ook Vriend van Yotosama!

Meldt u nu aan als Vriend van Yotosama.

Mail naar wedstrijden@yotosama.com voor meer informatie en maak ook dromen waar!