Succes op Jeugdteam Cometitie!

13 mei 2014
Door: John Zwalve

Foto’s

Afgelopen zaterdag 10 mei werd er in Sporthal Overbosch de Finale ronde gehouden voor de Jeugdteams. De Kampioenen in de Hoofdklassen plaatsen zich voor het Nederlands Kampioenschap op 28 juni in Nijmegen.

Er werd hard gestreden in de diverse divisies door de Judo Team Haaglanden Teams!

De meisjes teams -12 jaar (Hoofdklasse), wisten opnieuw goed voor de dag te komen. Ondanks dat het 1e team al verzekerd was van deelname aan het NK wist het toch al hun partijen overtuigend te winnen. Het 2e team, miste op deze laatste ronde helaas de 2 zwaarste dames en zag hun 2e plek veranderen in een 4e in het eindklassement.

De jongens teams -12 jaar (Hoofdklasse) konden helaas geen potten breken en eindigde in eem 4e, 5e en 6e plaats…

Bij de Dames -15 jaar Hoofdklasse), moest er hard gestreden worden om de huidige 1e plaats vast te houden. Helaas zat niet alles mee, en moest er genoegen genomen worden met een 3e plaats.

De Heren -15 jaar hadden een goede dag, er werd dit keer wél van Mahorokan/Slingerland gewonnen en nipt verloren van de Korte/Nobel. Helaas bleef het team op de 3e plaats steken. Het JTH team in de 1e klasse won alles opnieuw overtuigend en promoveerde naar de Hoofdklasse.